skip to Main Content

Over ons

Over Grootgroener

Grootgroener is een bedrijf dat voortdurend aandacht schenkt aan zijn opdrachtgevers. We streven dan ook naar het perfecte verloop van de door u aangewezen werkzaamheden. Door de jaren heen hebben we veel ervaring en expertise verkregen en staan we altijd open voor nieuwe inbreng van opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we onszelf constant ontwikkelen, voor een nog betere prestatie.

Kwaliteit is ons bestaansrecht.
Samen met onze medewerkers gaan we voor kwaliteit en dit is ons bestaansrecht. Wij willen gaan voor een klantrelatie met vertrouwen op lange termijn.

Communicatie is in ons bedrijf één van de speerpunten.
Uit onze ervaring weten we dat communicatie de sleutel tot kwaliteit en kwaliteitswaarborging is.

Doel en expertise.
Een goed onderhouden openbare ruimte verbeterd de werk en leefomgeving. Wij als bedrijf zien dit als een taak die we met professionalisme en plezier aanpakken. De eikenprocessierups zorgt voor veel overlast en irritatie. Wij zijn er in gespecialiseerd om deze met de nodige maatregelen en expertise te bestrijden. We zorgen ervoor dat de sportvelden ideaal zijn voor de beoefenaars zodat zij de perfecte grasmat hebben om op te spelen. En als bedrijf zijnde is een goed aangelegde en onderhouden tuin een extra visitekaartje naar uw klanten toe, dit en meer realiseren wij graag voor u.

Realisatie & onderhoud

Openbare ruimte

Realisatie & onderhoud

Sportvelden

Realisatie & onderhoud

Tuinen en terreinen

Bestrijding

Eikenprocessierups

Benieuwd wat Grootgroener voor u kan betekenen?

×Close search
Zoeken