skip to Main Content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO

Innovatie
Grootgroener is voortdurend op zoek naar innovaties, zodat wij sneller en beter kunnen werken. Om die innovaties te realiseren werken wij met de nieuwste technieken. Voorbeelden hiervan zijn chemievrij sportveldbeheer, de Bugbuster en de automatische meervoudige plantgatboormachine.

Sociaal ondernemerschap
Sociaal ondernemerschap speelt een belangrijke rol binnen Grootgroener. Met ons buddy-systeem creëren wij teams waarin zich ook mensen bevinden met een grote afstand van de arbeidsmarkt.

Daarnaast geven wij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen onze medewerkers opleidingen en cursussen volgen, zijn er speciale opleidingsdagen op het Zone College, organiseren we leerwerktrajecten en werken we samen met SW-bedrijven en werkvoorzieningsschappen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook bij Grootgroener doen wij er alles aan om voor een betere wereld te zorgen. Wist u bijvoorbeeld dat wij zijn gevestigd in een energieneutraal pand? Daarnaast compenseren wij de CO2-uitstoot van onze projecten, werken wij chemie-vrij, gebruiken wij alleen materialen waar een duurzaamheids-certificaat op zit en zijn onze meststoffen organisch. Samen dragen we bij aan een groene leefomgeving.

Meerjarenplan Duurzaamheid Groenkeur Groenvoorziening 2023

Via de volgende link is ons meerjarenplan duurzaamheid te vinden.

Realisatie & onderhoud

Openbare ruimte

Realisatie & onderhoud

Sportvelden

Realisatie & onderhoud

Tuinen en terreinen

Bestrijding

Eikenprocessierups

Benieuwd wat Grootgroener voor u kan betekenen?

×Close search
Zoeken